ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ESM, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Μνημόνιο, Τρόικα,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πράσινο φως δόθηκε για έναρξη των διαπραγματεύσεων για το τρίτο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας από τον ESM από τη Δευτέρα, αφού σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο Reuters που επικαλείται Έλληνα αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών, τα τεχνικά ζητήματα που καθυστέρησαν τις συναντήσεις αυτήν την εβδομάδα έχουν επιλυθεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες διαρροές, διαψεύσθηκαν οι αιτιάσεις ότι η ελληνική πλευρά επιχείρησε να εμποδίσει την πρόσβαση της ομάδας των πιστωτών στις κυβερνητικές υπηρεσίες.
«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να επισκεφθούν το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους» τόνισε ο αξιωματούχος, σύμφωνα με το Reuters.
Την ίδια ώρα, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο μία πηγή του υπουργείου Οικονομικών της Ελλάδας, μετέδωσε ότι οι υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι των πιστωτών (Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) αναμένεται να φθάσουν στην Αθήνα «έως αύριο το βράδυ» με στόχο την επανέναρξη την επόμενη εβδομάδα των διαπραγματεύσεων με τις ελληνικές αρχές.
Ο Ντέκλαν Κοστέλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Ράσμους Ρέφερ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η Ντέλια Βελκουλέσκου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και ο Νικόλα Τζαμαριόλι, υπεύθυνος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, θα μεταβούν στην Αθήνα, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο αυτή η πηγή, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
Ένας εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν δεν επιβεβαίωσε, ωστόσο, την ακριβή ημερομηνία άφιξης των εκπροσώπων των πιστωτών στην Αθήνα, αναφέροντας μόνο ότι θα μεταβούν στην ελληνική πρωτεύουσα «τις επόμενες ημέρες».
























































