Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Κρεμιέται» από τον «φίλο» του ο Βαρουφάκης – Διαψεύδει τα πάντα

«Κρεμιέται» από τον «φίλο» του ο Βαρουφάκης – Διαψεύδει τα πάντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης και προσωπικά ο νυν Γενικός Γραμματέας, δεν έχουν σχεδιάσει, πόσο μάλλον επιχειρήσει, κανενός είδους επέμβαση στα συστήματά της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Χατζηθεοδώρου, φίλος του Γιάνη Βαρουφάκη, μαζί με τον οποίον σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην υπουργού κατέστρωναν το plan B για υποκλοπή των ΑΦΜ από την ΓΓΠΣ και δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος με την έκδοση IOUs.

Η ανακοίνωση του κ. Χατζηθεοδώρου, η οποία ήρθε μετά την υποβολή μηνύσεων τόσο προς το πρόσωπο του πρώην υπουργού, Γιάνη Βαρουφάκη, όσο και «κατά παντός υπευθύνου μη πολιτικού προσώπου», τονίζει κατηγορηματικά ότι όλα τα δημοσιεύματα περί κάθε είδους επέμβασης στα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου Οικονομικών είναι απολύτως ψευδή.

Παράλληλα υπογραμμίζεται ότι η Γραμματεία έχει θεσπίσει διαδικασίες αυστηρών προδιαγραφών που εγγυώνται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και καθιστούν αδύνατες τέτοιου είδους επεμβάσεις από οποιονδήποτε.

«Η γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ελέγχεται από την τρόικα – φανταστείτε η εφορία του Ηνωμένου Βασιλείου να ελέγχεται από τις Βρυξέλλες. Όμως, η γενική γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ελέγχεται από εμένα. Διόρισα έναν καλό παιδικό μου φίλο, που είχε γίνει καθηγητής πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, μια εβδομάδα αφού πήγαμε στο υπουργείο, με κάλεσε και μου είπε πως αυτός ελέγχει τα μηχανήματα, αλλά το λογισμικό ελέγχεται από την τρόικα. Μου είπε πως αν ρωτούσε την γγ Δημοσίων Εσόδων θα καταλάβαιναν αμέσως ότι σχεδιάζαμε να φτιάξουμε ένα σύστημα παράλληλων πληρωμών», είπε χαρακτηριστικά στο φόρουμ ο Γιάννης Βαρουφάκης φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον γενικό γραμματέα πληροφοριακών συστημάτων Μιχάλη Χατζηθεοδώρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Απαγορεύει στον Γιάνη Βαρουφάκη την είσοδο και κάθε πολιτική δραστηριότητα στη χώρα

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Η Σοφία Σακοράφα αποχώρησε από το ΜέΡΑ25

Που θα ψηφίσουν η ΠτΔ και οι πολιτικοί αρχηγοί

FAZ: Μύκονος – Από την αυθαίρετη δόμηση, μέχρι τη μαφία, τα ναρκωτικά και το βρώμικο χρήμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...