ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Τετάρτη, αναμένεται να βρίσκονται στην Αθήνα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων θεσμών, δηλαδή οι Ντέλια Βελκουλέσκου του ΔΝΤ -γνωστή και ως“Δρακουλέσκου”, ο Ντέκλαν Κοστέλο της Κομισιόν, ο Ράσμους Ρέφερ της ΕΚΤ -γνωστός και ως “ζόμπι της τρόικας”- και ο Νίκολα Τζιαμαρόλι του ESΜ.
Οι συνομιλίες των επικεφαλής των θεσμών με την ελληνική κυβέρνηση, πάντως, αναμένεται να διεξαχθούν με διαδικασίες-εξπρές, καθώς ο χρόνος για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου πιέζει ασφυκτικά.
Στο μεταξύ την Τρίτη, όπως έγινε γνωστό από την κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκαν σε θετικό κλίμα οι πρώτες συναντήσεις των χαμηλόβαθμων τεχνικών κλιμακίων των θεσμών με τους Έλληνες επιτελείς στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και στην Τράπεζα της Ελλάδος, οι οποίες εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή.
























































