Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσακαλώτος: Μέσα στην επόμενη εβδομάδα έχουμε ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις

Τσακαλώτος: Μέσα στην επόμενη εβδομάδα έχουμε ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου μέρους των επαφών με τους εκπροσώπους των θεσμών τη Τρίτη, που αφορούσαν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, ανέφερε ότι παρουσιάστηκε η ελληνική πρόταση για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά και στεγαστικά δάνεια, χωρίς, ωστόσο, να συζητηθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη, στόχος είναι τόσο η σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος, όσο και η στήριξη των κοινωνικών ομάδων που εμπλέκονται.

Πρόσθεσε δε, ότι η παρούσα πρόταση είναι στο πνεύμα των αρχικών προτάσεων, «αλλά έχουν περάσει και τρεις μήνες διαπραγματεύσεων».

Την Τετάρτη θα υπάρξει μια ανασκόπηση των έως τώρα συζητήσεων- με τη συμπλήρωση του α΄ κύκλου των διαπραγματεύσεων- οι οποίες, πάντως, κατά τον υπουργό Οικονομικών, δεν έχουν εισέλθει στο μακροοικονομικό σκέλος τους (ρυθμός ανάπτυξης, πρωτογενές αποτέλεσμα).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι – Όλη η ομιλία

«Ιθάκη» – Τσίπρας για «κουπόνια» Βαρουφάκη: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω» – Για Λαφαζάνη: «Aντιλαμβανόταν έστω και στοιχειωδώς την πραγματικότητα;»

«Ιθάκη»: Ο Πούτιν προέτρεψε τον Τσίπρα «να τα βρει με τη Μέρκελ»

Bιβλίο Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη»: Όταν η Άνγκελα Μέρκελ έμεινε άφωνη

Αντώνης Σαμαράς: Σταθμίζω την κατάσταση για νέο κόμμα – Αποδόμησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...