Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το κυβερνητικό αλαλούμ για την τροπολογία που φιμώνει τους μετανάστες

Το κυβερνητικό αλαλούμ για την τροπολογία που φιμώνει τους μετανάστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια πρωτόγνωρη εικόνα εμφάνισε χθες η κυβέρνηση στη Βουλή για το μεταναστευτικό, με τη ΝΔ να βγαίνει σαφώς ηττημένη από την αναμέτρηση, τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ψάχνει αγωνιωδώς τον Αντώνη Σαμαρά στο τηλέφωνο και τον πλέον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκου, μαζί με τον Γ. Μιχελάκη, να αδειάζουν τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, αναπληρωτή υπουργό εσωτερικών.

Η τροπολογία για την απέλαση των μεταναστών που καταγγέλλουν υποθέσεις ρατσιστικής βίας, συνάντησε την κλειστή πόρτα του ΠΑΣΟΚ.

Η τροπολογία κατατέθηκε και αποσύρθηκε τρεις φορές (!), οι κ.κ. Μιχελάκης και Μπαλτάκος άφησαν εκτεθειμένο τον κ. Γρηγοράκο, όμως τον τελευταίο λόγο φαίνεται ότι είχε το ΠΑΣΟΚ.

Στο παρασκήνιο υπήρξαν διαρκείς συσκέψεις, τηλεφωνήματα και υποσχέσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να μιλήσουν στο τηλέφωνο οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος για να αποσυρθεί τελικά το άρθρο.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι όση ώρα επικρατούσε ένταση στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς έδινε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες.

Έτσι ο Ευ. Βενιζέλος που τον έπαιρνε διαρκώς τηλέφωνο δεν μπορούσε να μιλήσει μαζί του (!) με αποτέλεσμα το θέμα να φτάσει μέχρι την ανακοίνωση της ψηφοφορίας από μέρους του προεδρείου της Βουλής.

Ωστόσο σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται, ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε ότι η συζήτηση έληξε, θα προχωρήσει η ψηφοφορία και η συνεδρίαση θα διακοπεί για δέκα λεπτά.

Πάγια πρακτική αποτελεί το 10λεπτο που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής να μην τηρείται, αλλά η ψηφοφορία να ξεκινά αμέσως. Ωστόσο χθες το 10λεπτο τηρήθηκε!

Στο ενδιάμεσο τέλειωσε η συνέντευξη Σαμαρά, μίλησε στο τηλέφωνο με τον Ευ. Βενιζέλο και το άρθρο αποσύρθηκε για να εκτονωθεί η ενδοκυβερνητική ρήξη!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντ. Σαμαράς: «Δεν έχει λήξει η υπόθεση» της Βόρειας Μακεδονίας – Καρφιά -ξανά- στον Μητσοτάκη

Φάμελλος: Η κυβέρνηση της «αδικίας» φέρνει Ποινικούς Κώδικες για να εξευμενίσει τη φράξια Σαμαρά-Βορίδη

Κασσελάκης για Σαμαρά: Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός της ΕΡΕ να έκανε αυτήν τη δήλωση

Σαμαράς: «”Ομοφοβικός” κι ο Ράμφος;» – «Δεν είναι “μεταρρύθμιση” η προσχώρηση στην κουλτούρα της αποδόμησης των πάντων, στο woke culture»

Σαμαράς: «Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα ο γάμος των ομόφυλων»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...