Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκνευρισμός στο Μέγαρο Μαξίμου: Δε μας ενδιαφέρουν οι αριστερές ονειρώξεις του ΠΑΣΟΚ

Εκνευρισμός στο Μέγαρο Μαξίμου: Δε μας ενδιαφέρουν οι αριστερές ονειρώξεις του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου το μπλόκο στη διάταξη για απέλαση μεταναστών που καταγγέλλουν ρατσιστική βία, μία διάταξη που έδειξε ότι τα θεμέλια της συγκυβέρνησης τρίζουν.

Σε έντονο ύφος ο Τάκης Μπαλτάκος, γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και έκανε λόγο για… αριστερές ονειρώξεις, σχολιάζοντας τη θέση που εκφράστηκε στη Βουλή και τελικά οδήγησε στην απόσυρση της διάταξης, υπό το φόβο να μην περάσει.

Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στον Αlpha 989, ανέφερε πως “Οι καταγγελίες περί ρατσιστικής βίας στο Φαρμακονήσι ήταν ψευδείς“, είπε ο γ.γ της κυβέρνησης και πρόσθεσε:”Πάμε να αναδείξουμε τη φωνή των αστυνομικών και των λιμενικών, που πέφτουν θύματα ψευδών ομολογιών των λαθρομεταναστών”.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, τόνισε ότι υπάρχουν Έλληνες πολίτες, δεν μπορούμε να νοιαζόμαστε μόνο για τα συμφέροντα των μεταναστών, και προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα είπε ότι δεν τον απασχολεί τι λέει η Διεθνής Αμνηστία.

“Αστυνομικοί και λιμενικοί είναι το υποστύλωμα του κράτους. Αν η αριστερά πιστεύει ότι το κράτος είναι αστικό ας το ανατρέψει!” κατέληξε ο κ. Μπαλτάκος, δηλώνοντας “αντικομμουνιστής”.

Ο εκνευρισμός στο πρωθυπουργικό επιτελείο είναι έντονος αφού παρά τις υποσχέσεις για αλλαγές στο άρθρο μετά την ψήφιση το ΠΑΣΟΚ επέμεινε και τελικά η διάταξη αποσύρθηκε μετά από τηλεφώνημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Η Τουρκία ετοιμάζεται να εισβάλει στο Ιράν – Ονομάζει την εισβολή-κατοχή «ζώνη ασφαλείας»

Στα άκρα η κόντρα Μητσοτάκη-Σαμαρά

Το Μαξίμου απάντησε στον Σαμαρά: «Συνήθεις εκτός πραγματικότητος τοποθετήσεις»

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεσκέπασε τον Κυρ. Μητσοτάκη: «Δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» στην ΑΟΖ – Τι αποκαλύφθηκε!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...