Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιώργος Αμυράς: “Ο Τσίπρας κυβερνά με ανεπάγγελτους”

Γιώργος Αμυράς: “Ο Τσίπρας κυβερνά με ανεπάγγελτους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση σε καμία περίπτωση, στηρίζουμε τη θέση της Ελλάδας στο ευρώ, την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη” δήλωσε ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Γιώργος Αμυράς, στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 και στους δημοσιογράφους Σταύρο Παπαντωνίου και Κέλλυ Κοντογεώργη.

Η στήριξη αυτή σύμφωνα με τον Γιώργο Αμυρά έχει ημερομηνία λήξης, “μετά τη σημερινή ψηφοφορία από εκεί και πέρα τέρμα τα ψέματα, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του” κατέληξε.

Ερωτηθείς αν είναι σε θέση το ΠΟΤΑΜΙ να στηρίξει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση μετά από τις ενδεχόμενες εκλογές και στην περίπτωση που τα ζητήσει ο κ.Τσίπρας ο κ. Αμυράς απάντησε:

“Όχι, εμείς δεν πρόκειται να στηρίξουμε καμιά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ούτε θέλουμε να τη στηρίζουμε τώρα ούτε τη στηρίζουμε, εμείς στηρίζουμε τη χώρα.

Δυο είναι οι τρόποι ή θα γίνουν εκλογές από ότι φαίνεται σε κανένα μήνα εάν επιλέξει αυτή την οδό ο κ. Τσίπρας γιατί δεν θα έχει άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει τα εσωκομματικά του προβλήματα.

Αν είναι δυνατόν κάνει συνέχεια δημοψηφίσματα και εκλογές επειδή ζορίζεται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ή με εκλογές θα λυθεί το ζήτημα ή με νέα κυβέρνηση, διαφορετική κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση με τον ίδιο πρωθυπουργό, αυτόν εξέλεξαν οι έλληνες πριν έξι μήνες εν πάση περιπτώσει ας αποφασίσει να κυβερνήσει. Ή λοιπόν αποφασίζει και κυβερνάει αλλά με αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να κυβερνήσει με αυτούς τους υπουργούς.

Με την κα Χριστοδουλοπούλου στο υπ. Μετανάστευσης με αυτά που γίνονται, με διαφόρους υπουργούς ο οποίος είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο δεν γίνεται δουλειά.

Ή θα αποφασίσει να κυβερνήσει και θα αλλάξει τους υπουργούς του να φέρει σοβαρούς ανθρώπους που να έχουν δουλέψει στην πραγματική ζωή…

Ένας δρόμος λοιπόν είναι οι εκλογές που μοιράζονται διαφορετικά τα χαρτιά εάν όμως δεν πάμε σε εκλογές υπάρχει τρόπος αυτή η χώρα να κυβερνηθεί αλλά μόνο με διαφορετικό το μισό υπουργικό συμβούλιο τουλάχιστον.

Δεν μπορεί να έχει όλους αυτά τα κομματικά στελέχη, ανεπάγγελτους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν βγάλει ποτέ μεροκάματο στην ζωή τους να έρχονται να κουμαντάρουν τη δική μας ζωή. Από πού και ως που, με τι προσόντα;”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...