Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ στη Διάσκεψη των Προέδρων και η απίθανη κωλοτούμπα Μητρόπουλου (βίντεο)

Θρίλερ στη Διάσκεψη των Προέδρων και η απίθανη κωλοτούμπα Μητρόπουλου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τέθηκε προς ψήφιση εάν η κατεπείγουσα Ολομέλεια της Βουλής για το Τρίτο Μνημόνιο θα ξεκινούσε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ή το πρωί της Παρασκευής.

Προκλήθηκε αδιέξοδο, μιας και 10 πρότειναν υπέρ της άμεσης σύγκλισης της Ολομέλειας, 8 να αρχίσει το πρωί ενώ το ΚΚΕ ψήφισε παρών (2 ψήφοι).

Σύμφωνα με τον κανονισμό για να παρθεί απόφαση έπρεπε να να υπάρξουν 11 ψήφοι. Η μία ψήφος που έλειπε ήταν του Αλέξη Μητρόπουλου, ο οποίος αρχικά συντάχθηκε με την πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δηλαδή να αρχίσει η Ολομέλεια το πρωί της Παρασκευής.

Ακολούθησε διάλειμμα της Διάσκεψης των Προέδρων και όταν επέστρεψαν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρότεινε να γίνει επαναληπτική ψηφοφορία, ώστε να αρθεί το αδιέξοδο.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, νευρικός στο έδρανό του, πρότεινε να θεωρηθεί το αποτέλεσμα υπέρ της άμεσης σύγκλισης της Ολομέλειας και ότι εκείνος ψήφισε να γίνει το πρωί όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί υπάρχει κόπωση και να μην ταλαιπωρούνται οι βουλευτές. Ηλίθιο φυσικά επιχείρημα, αφού γνωρίζει καλά ότι δεν υπάρχει χρόνος για Ολομέλεια το πρωί με… ξεκούραστους βουλευτές, διότι συνεδριάζει το Eurogroup την Παρασκευή.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιάννης Μπαλάφας και πρότεινε εάν δεν μπορεί η Διάσκεψη των Προέδρων να αποφασίσει πότε θα γίνει η Ολομέλεια της Βουλής, τότε να συγκληθεί η Ολομέλεια και να αποφασίσει εκείνη πότε θέλει να συνεδριάσει. Δηλαδή άμεσα ή το πρωί της Παρασκευής… ξεκούραστη.

Στις τοποθετήσεις που ακολούθησαν και δεν έβγαινε άκρη, με το ΚΚΕ να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αλλάξει την ψήφο του από “παρών” σε κάτι άλλο γιατί δεν το ενδιαφέρει πότε θα συνεδριάσει η Βουλή για να ψηφίσει Μνημόνιο, το ΚΚΕ δεν θέλει ποτέ να συνεδριάσει η Βουλή για κάτι τέτοιο, και αφού ακούστηκαν διάφορα, τον λόγο πήρε πάλι ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Εμφανώς αμήχανος, μην σχολιάσουμε αλλιώς τη νευρικότητά του, ζήτησε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να επαναληφθεί η ψηφοφορία της Διάσκεψης των Προέδρων προαναγγέλλοντας ότι θα αλλάξει την ψήφο του υπέρ της άμεσης σύγκλισης της Ολομέλειας.

Πράγματι, έγινε επαναληπτική ψηφοφορία και με την ψήφο του Αλέξη Μητρόπουλου, η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε με 11 – 7 – 2 την άμεση σύγκλιση της Ολομέλειας που ορίστηκε για τη 01.32 π.μ. της Παρασκευής.

Την ώρα της ανακοίνωσης του νέου αποτελέσματος, οι κάμερες της τηλεόρασης της Βουλής έδειξαν τον “μετανοημένο” Αλέξη Μητρόπουλο να κοιτά αμήχανα – νευρικά το κινητό του. Πήρε μήνυμα, έστειλε μήνυμα; Ποιος ξέρει; Αλέξης Μητρόπουλος είναι αυτός…

mitropoulos

Πάντως εμείς δεν τον βλέπουμε να ξαναμπαίνει σε ψηφοδέλτιο Τσίπρα. Αυτό κρατείστε το και ως… πρόβλεψη.

Δείτε το βίντεο με την κωλοτούμπα Μητρόπουλου στην ψηφοφορία:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλούς δικαστές και μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Οικογένεια αδικοχαμένου Ιάσονα Λαλαούνη: Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη

Ο Γεραπετρίτης αδειάζει ξανά την Μπακογιάννη για το Κόσοβο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Το «σύνδρομο της μαϊμούς» – Σχέσεις εξάρτησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος
Όσο αστεία κι αν σας φαίνεται η ονομασία του συγκεκριμένου συνδρόμου, η αλήθεια είναι πως...