ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την βεβαιότητα ότι «ένα κόμμα της δραχμής δεν έχει καμία πιθανότητα να επιβιώσει», εκφράζει με συνέντευξή του στη Relanews ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι εκλογές θα γίνουν μετά την αξιολόγηση.
«Αναγνωρίζω ότι η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάζεται σήμερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως συντεταγμένο κόμμα επιδιώκει να επιλύσει τα προβλήματα μέσα από το συνέδριο του Σεπτεμβρίου», λέει και προσθέτει αφού ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση θα προχωρήσει η κυβέρνηση στα επόμενα βήματα.
Για τη λύση της δραχμής αναφέρει ότι «η στρατηγική της δραχμής διαφάνηκε και αυτές τις ημέρες ότι στερείται ισχυρών επιχειρημάτων απέναντι σε πολύ συγκεκριμένα οικονομικά ερωτήματα. Η οικονομία θα υποστεί μια απότομη και μεγάλη ύφεση, οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν απότομα και κατά πολύ, το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει. Θα υπήρχε για αρκετό διάστημα έντονη συναλλαγματική κρίση», λέει ο υπουργός.
























































