ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ελληνική Κυβέρνηση, Προκόπης Παυλόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο κύβος ερρίφθη για πρόωρες εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου. Η τελική απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών λήφθηκε από την ευρεία σύσκεψη με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tribune, ο Αλέξης Τσίπρας θα προχωρήσει στην παραίτηση της Βουλής μέσω διαγγέλματος στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης.
Στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τον πιέζουν για εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα που αποτελεί την συντομότερη επιτρεπτή από το Σύνταγμα ημερομηνία για τη διεξαγωγή εκλογών εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ωστόσο, οι εκλογές φέρεται να κλείδωσαν για τις 20 Σεπτεμβρίου.
Εν συνεχεία θα κατευθυνθεί στο Προεδρικό Μέγαρο για να ενημερώσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για την παραίτηση της κυβέρνησης και την προκήρυξη εκλογών.
Υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα αναλάβει η αρχαιότερη ανώτατη δικαστικός, πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου, γενόμενη έτσι η πρώτη – έστω και για μικρό χρονικό διάστημα – γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας.
























































