Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Δευτέρα επιστρέφει την εντολή ο Μεϊμαράκης – Τι σχεδιάζει για τις εκλογές

Την Δευτέρα επιστρέφει την εντολή ο Μεϊμαράκης – Τι σχεδιάζει για τις εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Δευτέρα, στις 10:00 το πρωί, αναμένεται να επιστρέψει τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης ολοκλήρωσε σήμερα Κυριακή τον κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, χωρίς, όπως άλλωστε αναμενόταν, να πετύχει τον σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Συγγρού , το επιτελείο της Ν.Δ. πλέον μπαίνει δυναμικά στην προεκλογική περίοδο .
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σκοπεύει άμεσα να συγκαλέσει τα όργανα του κόμματος, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει περιοδείες ανά την επικράτεια.

Στη ΝΔ έχουν αποφασίσει να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της οικονομίας και της παράνομης μετανάστευσης, τομείς στους οποίους εκτιμούν ότι η κυβέρνηση έχει υποστεί τη μεγαλύτερη φθορά και έχει εμφανιστεί ανίκανη να τα διαχειριστεί.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σκοπεύει να αποδώσει προσωπικές ευθύνες στον κ. Τσίπρα για την κατάσταση της οικονομίας και θα προτάξει την ανάγκη ώστε η επόμενη κυβέρνηση να κινηθεί στην κατεύθυνση της «χαλάρωσης» της σκληρής μνημονιακής πολιτικής.

Στη Λεωφόρο Συγγρού εκτιμούν πως τις επόμενες εβδομάδες οι πολίτες θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν και σε πρακτικό επίπεδο τα σκληρά μέτρα, ενώ την ίδια ώρα θα διογκωθούν τα προβλήματα που δημιουργεί το τεράστιο κύμα λαθρομετανάστευσης.

Στη ΝΔ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο μέτωπο της Αριστεράς και ευελπιστούν πως το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη θα καταφέρει να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό την εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, πως κατά τη διάρκεια των ημερών που ο κ. Μεϊμαράκης είχε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, φρόντισε να δώσει επικοινωνιακό βήμα και στον κ. Λαφαζάνη αλλά και στην κ. Κωσταντοπουλου, παρά τις έντονες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος με την Πρόεδρο της Βουλής.

Σε κάθε περίπτωση, όπως φαίνεται, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα προτάξει την ανάγκη να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με βασικό κορμό τη ΝΔ, η οποία θα διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Περισσότεροι από 51.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες αγνοούνται σε όλη την Ευρώπη

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...