ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Άδωνις Γεωργιάδης, Γιάνης Βαρουφάκης, Ειδικό Δικαστήριο, Νέα Δημοκρατία, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη βεβαίωση πως ο πρώην τσάρος της Οικονομίας, Γιάνης Βαρουφάκης θα οδηγηθεί ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης σε νέες δηλώσεις του δεσμεύτηκε πως θα στείλει τον κ. Βαρουφάκη σε Ειδικό Δικαστήριο, αναφορικά με τις κατηγορίες πως ο πρώην ΥΠΟΙΚ είχε σχέδιο για να βγάλει την χώρα εκτός ευρώ.
Από την πλευρά του ο κ. Βαρουφάκης, υποστηρίζει πως η ποινική δίωξή του δεν τον προβληματίζει καθόλου, λέγοντας μάλιστα σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Observer», είπε πως αν τον δικάσουν για προδοσία, «θα έχει ενδιαφέρον».
«Γιατί θα είναι άραγε; Για το “όχι” στην Τρόικα; Για το ότι προσπάθησα να βρω Plan B; Αν το κάνουν, θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς», είπε.
























































