ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ηλιούπολη - Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»
Δημοσκόπηση Alco: Η κυβέρνηση φταίει για την ακρίβεια - Ο Ν. Δένδιας δημοφιλέστερος υπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν πρόκειται να λάβει μέρος στις «θλιβερές» όπως τις χαρακτήρισε ο ίδιος, εκλογές που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο κ. Βαρουφάκης μιλώντας σε αυστραλιανό μέσω πριν λίγες ημέρες τόνισε πως θέλει να επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού δικτύου για να «αποκατασταθεί η δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη»,το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κόμμα.
«Δεν πρόκειται να λάβω μέρος σε αυτές τις θλιβερές εκλογές», ήταν η δήλωσή του στο πρακτορείο Reuters απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Αντί να έχουμε κόμματα που διαγωνίζονται σε εθνικά επίπεδο, θα είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα είναι ενεργό σε εθνικό επίπεδο», είπε.
«Δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα. Είναι κάτι που ψήνεται αργά… κάτι που αποκτά σταδιακά ρίζες σε όλη την Ευρώπη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός
























































