Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: “Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε”!

Άδωνις: “Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον σεβασμό του και την αγάπη του προς τον Ευάγγελος Μεϊμαράκη, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Μega, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει εάν ο ίδιος θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ν.Δ.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης η απόφασή του θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες υποψηφιότητες και το ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο που θα δώσουν.

Ερωτηθείς αν οι επόμενες κινήσεις του εξαρτώνται και από αυτές του Μάκη Βορίδη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι έχουν στενή προσωπική σχέση και για αυτό δεν έχει νόημα να είναι και οι δύο υποψήφιοι, γεγονός πάντως, που μειώνει αισθητά την υποψηφιότητα του, καθώς ο κ. Βορίδης σύμφωνα με πληροφορίες του tribune.gr ήδη έχει δημοσιοποιήσει στους συνεργάτες του την απόφαση του να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΔ.

Σε ότι αφορά τον κ. Μεϊμαράκη, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι θα ήταν χρήσιμη η υποψηφιότητα του και τόνισε ότι ο κ. Μεϊμαράκης, του είναι εξαιρετικά συμπαθής.

«Θεωρώ ότι για τους 1,5-2 μήνες που πήρε τη ΝΔ στα χέρια του, έκανε πράγματι το καλύτερο που γινόταν. Και το λέω δημοσίως για να μην γίνονται παρεξηγήσεις: Βαγγέλη Μεϊμαράκη και σε αγαπάμε και σε σεβόμαστε», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter