Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Δούρου κήρυξε… Game Over στη λάσπη και την παραπληροφόρηση

Η Δούρου κήρυξε… Game Over στη λάσπη και την παραπληροφόρηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, απάντησε σε σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με την ανανέωση της σύμβασης για το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, τονίζοντας οτι “game over όση λάσπη και παραπληροφόρηση κι αν ρίξουν!”.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Game over όση λάσπη και παραπληροφόρηση κι αν ρίξουν!

Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με την ανανέωση της σύμβασης για το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας είναι απαραίτητες οι εξής παρατηρήσεις:

•Πρόκειται για καθυστερημένο αναμάσημα αβάσιμων και ατεκμηρίωτων «στοιχείων» που δημοσιεύθηκαν προ μηνών σε έντυπο, τα οποία απαντήθηκαν σημείο προς σημείο.

•Η Περιφερειακή Αρχή Αττικής ενεργεί, και το αποδεικνύει καθημερινά, με μοναδικό της γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εφαρμογή των αρχών της χρηστής διοίκησης. Το ίδιο πράττει και στην περίπτωση της ανανέωσης της σύμβασης για το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας.

•Η απόφαση ανανέωσης δεν έχει υπογραφεί από την Περιφερειάρχη, γεγονός που σημαίνει ότι δεν Θεωρείται συναφθείσα.

•Τα περί δυσμενών μετακινήσεων υπαλλήλων έχουν επιεικώς να κάνουν με τη σφαίρα της μυθιστορηματικής φαντασίας.

•Η αλήθεια είναι ότι η Περιφερειακή Αρχή προχώρησε, ως εκ του νόμου δικαιούται, τηρώντας όλες τις προϋποθέσεις του Υπαλληλικού Κώδικα, στην υλοποίηση μίας δρομολογημένης εδώ και πολλούς μήνες, απόφασης για την αναδιοργάνωση της Διεύθυνσης Κατασκευής Έργων Συντήρησης Οδοποιίας (ΔΚΕΣΟ), προκειμένου αυτή να επιτελέσει με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα το έργο ευθύνης της.

Δηλαδή τη συντήρηση του βασικού οδικού δικτύου της Αττικής και των υποδομών του. Πρόκειται για μείζονος σημασίας θέμα που άπτεται της οδικής ασφάλειας των πολιτών.

•Η οδική ασφάλεια των πολιτών είναι ένα υψίστης σπουδαιότητας θέμα για το οποίο η Περιφερειακή Αρχή δεν φείδεται προσπαθειών ούτε και πρόκειται να κάνει πίσω απέναντι σε ετερογενή συμφέροντα που επιχειρούν, ποικιλοτρόπως, να εκβιάσουν και να επιβάλλουν καταστάσεις…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Λόφος Στρέφη: Επαναλειτουργεί ο «Εξωστρεφής» – Παραχωρείται δωρεάν σε κοινωνικούς φορείς

O Δήμος Κηφισιάς ξεκινά πρόγραμμα για εκπαίδευση άμαχου πληθυσμού σε θέματα Πολιτικής Άμυνας

Ρένα Δούρου: «Ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE και τις ευρωπαϊκές δομές άμυνας και ασφάλειας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...