Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Γερμανοί “ακυρώνουν” το Μνημόνιο εάν δεχθούμε πρόσφυγες

Οι Γερμανοί “ακυρώνουν” το Μνημόνιο εάν δεχθούμε πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να μειώσει τις οικονομικές της απαιτήσεις από την Ελλάδα στην περίπτωση που η Αθήνα δεχθεί να παραμείνουν στη χώρα περισσότεροι πρόσφυγες, αναφέρει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό WirtschaftsWoche.

Σύμφωνα με πηγές από τη γερμανική κυβέρνηση, τις οποίες επικαλείται το περιοδικό, το Βερολίνο είναι διατεθειμένο να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αν συμφωνήσει να αυξήσει τη δέσμευσή της στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

«Η πρώτιστη προτεραιότητά μας είναι πλέον να παραμείνουν στην Ελλάδα περισσότεροι πρόσφυγες», επεσήμαναν οι πηγές αυτές.

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό θα μπορούσαν άλλες απαιτήσεις, όπως η επιμονή στους όρους του προγράμματος, να μπουν σε δεύτερη μοίρα.

Από την αρχή του έτους έχουν φτάσει στην Ελλάδα περίπου 400.000 πρόσφυγες και μετανάστες, πολλοί εκ των οποίων μέσω θαλάσσης από την Τουρκία, η πλειονότητα των οποίων επιθυμεί να κατευθυνθεί σε άλλες χώρες της ΕΕ και κυρίως στη Γερμανία.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο σε τι θα συνίσταται αυτή η χαλάρωση της στάσης του Βερολίνου. Αλλά προκαλεί απορία! Που πήγε η “ιερή λιτότητα” και η “πειθαρχία”; Τόσο εύκολα κάνουν “εκπτώσεις” τελικά; Υποκριτές και απατεώνες του γερμανικού Ράιχ, η καταστροφή της Ευρώπης είστε για μια ακόμη φορά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Ο ισραηλινός στρατός έβαλε με βλήματα όλμων προς την κεντρική ύπαιθρο της Κουνέιτρα

Ο Τραμπ χρησιμοποίησε τη βοήθεια προς την Ουκρανία για να πιέσει την Ευρώπη να προσχωρήσει στον συνασπισμό του Ορμούζ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις»: Η Γερμανία υποβαθμίζει τη ρητορική Τραμπ περί αποχώρησης από το ΝΑΤΟ

Lana Zochiou (MFA): “We are monitoring the situation in Al-Suqaylabiyah, a predominantly Greek Orthodox city, with grave concern”

Λάνα Ζωχιού (ΥΠΕΞ): «Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κατάσταση στην Αλ Σουκαϊλαμπίγια, μια πόλη με κατεξοχήν ελληνορθόδοξο πληθυσμό»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...