ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, Βουλή των Ελλήνων, Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Έλληνες Μουσουλμάνοι, Μουσταφά Μουσταφά,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πλήθος ερωτημάτων στις τάξεις των βουλευτών προκαλεί η κυβερνητική επιλογή να τοποθετηθούν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας δύο μουσουλμάνοι βουλευτές, ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Γιουσούφ Αϊχάν.
Το θέμα, όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, σχολιάζονταν εντόνως χθες το βράδυ σε διακομματικά κοινοβουλευτικά πηγαδάκια καθώς στη συγκεκριμένη επιτροπή εξετάζονται ζητήματα μείζονος εθνικής σημασίας πολλά εκ των οποίων έχουν άκρως απόρρητη διαβάθμιση.
Το οξύμωρο είναι ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν μπορούν να εκδώσουν ανακοινώσεις από τη στιγμή που πρόκειται για Έλληνες βουλευτές από την άλλη όμως είναι από ετών γνωστόν ότι αρκετοί από αυτούς κάθε τρεις και λίγο βρίσκονται στην Τουρκία και συναντώνται με στελέχη της γειτονικής κυβέρνησης.
























































