ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Όλοι κάτω από 1.000 ευρώ και κυρίως κάτω από 800 ευρώ θα έχουν μείωση τουλάχιστον 30% στη σύνταξή τους», ισχυρίστηκε τη Δευτέρα ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Όπως επισήμανε ο Αλέξης Μητρόπουλος το μέτρο αφορά και συνταξιούχους που παίρνουν ήδη σύνταξη.
«Η κυβέρνηση σε διάφορους τόνους διαβεβαιώνει ότι από τις προωθούμενες ρυθμίσεις στο Ασφαλιστικό δεν θα πληγούν οι συνταξιούχοι κάτω των 1000 ευρώ. Εμπαίζει άλλη μια φορά ασφαλισμένους-συνταξιούχους, ολόκληρο τον λαό μας!», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας τη Δευτέρα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1.
“Η επιστημονική ομάδα της ΕΝΥΠΕΚΚ αποκαλύπτει σήμερα επτά (7) ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν πρόσφατα και πλήττουν μόνο τους χαμηλοσυνταξιούχους που παίρνουν ή θα πάρουν σύνταξη κάτω των 800 ευρώ”.
Και συνέχισε, αναφέροντας:
“Οι ρυθμίσεις αυτές, είναι τόσο σκληρές που παρόμοιες δεν τόλμησε να πάρει μέχρι τώρα καμία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση στην Ευρώπη (ούτε ακόμη και η Θάτσερ!) και τον κόσμο ολόκληρο, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”.
























































