ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, Οικονομική Ανάπτυξη,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε την Τουρκία ΕΞΩ από το πρόγραμμα F-35 και όχι ο Μητσοτάκης
Καύσωνας μέχρι τις 21 Ιουλίου - Μετά «διάλειμμα» 22-26 Ιουλίου με βροχές και από τις 27/07 πάλι καλοκαίρι
Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης - Ο
Έφυγε η Όλγα Γεροβασίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Επίσης έφυγαν Μιλτιάδης Ζαμπάρας και Γιάννης Ραγκούσης
Νίκος Δένδιας για Κίνα: «Ως Έλληνας, γνωρίζω καλά αυτό που αναφέρεται ως "Παγίδα του Θουκυδίδη"»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να αποκατασταθεί ο ρυθμός της οικονομίας άμεσα και να επιστρέψουμε σε ρυθμούς ανάπτυξης από το 2016 στοχεύει η κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, σε χαιρετισμό που απηύθυνε σε τελετή βράβευσης επιχειρήσεων.
Ο υπουργός αναφέρθηκε σε 4 σημεία σημαντικά για την επιστροφή στην ανάπτυξη που είναι: η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έως τα Χριστούγεννα, η ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων στο τέλος Νοεμβρίου και η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη.
Σημείωσε ότι η ύφεση κινείται με ρυθμούς κάτω από το 2% που ήθελαν οι προβλέψεις και ανέφερε ότι ίσως διαμορφωθεί στο 1,3% και αντίστοιχα θα είναι και άλλοι δείκτες βελτιωμένοι παράλληλα με αυτόν, όπως ο δείκτης της απασχόλησης.
«Για να επενδύσουμε στην ανάπτυξη πρέπει να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια να εκμεταλλευτούμε το μορφωμένο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας και να επενδύσουμε σε υψηλής προστιθέμενης αξίας επενδύσεις», είπε ο υπουργός και συνέχισε ότι θα ενεργοποιηθούν όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακά Τράπεζα) για ένα φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον και ιδιαίτερα για τη νεανική και καινοτόμα επιχειρηματικότητα.
























































