ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Τόσκας: Δεν γκρεμίζεται ο φράχτης στον Έβρο

Νίκος Τόσκας: Δεν γκρεμίζεται ο φράχτης στον Έβρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον φράχτη στον Έβρο υπερασπίστηκε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Βήμα FM.

Όπως είπε ο κ. Τόσκας δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για γκρέμισμα του φράχτη αυτή τη στιγμή, αλλά πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει και τέτοιο ζήτημα.

Εξήγησε δε το σκεπτικό του λέγοντας ότι «ούτε εμποδίζει ο φράχτης και στέλνει τους πρόσφυγες στα νησιά, είναι μια θεωρία που δεν στέκει κάτω από καμία λογική. Ούτε μπορούμε να μπούμε στην εξίσωση ότι ο φράχτης των 12 χιλιομέτρων είναι ίδιος με τους απάνθρωπους φράχτες στην Κεντρική Ευρώπη».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τόσκα:

«Μιλάμε για ένα φράχτη –για όσους δεν έχουν εικόνα της περιοχής– μήκους 12 χιλιομέτρων, ο οποίος φράζει τα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στον Έβρο, όπου δεν είναι ποτάμι.

»Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για γκρέμισμα αυτή τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει ζήτημα. Ούτε εμποδίζει ο φράχτης και στέλνει τους πρόσφυγες στα νησιά, είναι μια θεωρία που δεν στέκει κάτω από καμία λογική.

»Ούτε μπορούμε να μπούμε στην εξίσωση ότι ο φράχτης των 12 χιλιομέτρων είναι ίδιος με τους απάνθρωπους φράχτες στην Κεντρική Ευρώπη, διότι αυτή η εξίσωση είναι και άδικη και εκ του πονηρού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Γεραπετρίτης στη δυτ. Λιβύη: Τι συζήτησε με το καθεστώς Ντμπεϊμπά της Τρίπολης

Στα 64,2 εκατομμύρια ο αριθμός των μεταναστών στην ΕΕ εν μέσω δημογραφικής γήρανσης

Συνελήφθη ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρέσυρε την 16χρονη στην οδό Λιοσίων – Είναι 16χρονος Σουδανός

Ισπανία: Ο Πέδρο Σάντσεθ νομιμοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες χωρίς άδεια παραμονής

Ο Νίκος Δένδιας Ανάσταση και Πάσχα με τους στρατιώτες μας στη Θράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...