Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτες κοτσάνες του Μίλτου Κύρκου περί προσφυγικού και Τουρκίας!

Απίστευτες κοτσάνες του Μίλτου Κύρκου περί προσφυγικού και Τουρκίας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μόνο ένας παντελώς άσχετος περί γεωπολιτικής “Ποταμίσιος”, όπως ο Μίλτος Κύρκος, θα εκτιμούσε ότι μια σταθερή κυβέρνηση στην Τουρκία “δημιουργεί προσδοκίες ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να προχωρήσει πιο γρήγορα στη συνεργασία μαζί της για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού Σχεδίου Δράσης προκειμένου να σταματήσει η προσφυγική ροή προς την Ελλάδα και την Ευρώπη”.

Αυτή την απερίγραπτη κοτσάνα την είπε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη Νίνα Μελισόβα.

Το Ποταμίσιο αστέρι “εκτίμησε” ότι “μια σταθερή κυβέρνηση θα προχωρήσει την εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης πιο γρήγορα, ώστε να σταματήσει η ροή των προσφύγων και μεταναστών. Αυτό προϋποθέτει, βεβαίως, ότι ο Ερντογάν θα θέσει τέλος στον προεκλογικό κύκλο βίας με τους Κούρδους, ακόμη και ρητορικής βίας που ενθαρρύνει τις ακραίες δυνάμεις”.

Ας πει κάποιος σε αυτόν τον ανίδεο, που παριστάνει τον Ευρωβουλευτή, ότι το τουρκικό καθεστώς δεν έπαψε ούτε μια στιγμή να είναι ισχυρό.

Για αυτό και βομβάρδιζε σε καθεστώς “μεταβατικής κυβέρνησης” κουρδικές πόλεις στη νοτιοανατολική Τουρκία, για αυτό και συνέχισε να εξοπλίζει το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα, για αυτό είχε και το θράσος πριν μερικές ημέρες να βομβαρδίσει θέσεις των Κούρδων της Συρίας που είναι σύμμαχοι των ΗΠΑ.

Οι σχεδιασμοί Ερντογάν για το προσφυγικό και πώς να “ξεφορτώσει” στην Ευρώπη το πρόβλημα, που ο ίδιος προκάλεσε στη Συρία, αδειάζοντας τα προσφυγικά στρατόπεδα της χώρας του, εντάσσεται σε υψηλότερες και ευρύτερες γεωστρατηγικές και δεν έχουν να κάνουν καθόλου με το εάν η Τουρκία θα είχε ή όχι αυτοδύναμη ισλαμιστική κυβέρνηση, διότι σε περίπτωση που το κόμμα Ερντογάν δεν κέρδιζε αυτοδύναμα τις εκλογές ήταν έτοιμο να κατεβάσει τα τανκς.

Τέλος, θα πρέπει επιτέλους ο ελληνικός λαός να προσέχει ποιους τύπους, παντελώς ανίδεους, εκλέγει. Και αυτοί οι ανίδεοι, που χρυσοπληρώνονται, καλό είναι -τουλάχιστον- να ενημερώνονται για τα θέματα που καλούνται να μιλήσουν, αλλιώς να σιωπούν! Η μετριότητα σε αυτή τη χώρα έχει αρχίσει και γίνεται εξωφρενικά αβάσταχτη!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ρώσοι βγάζουν στο σφυρί σπίτια Ουκρανών προσφύγων στα κατεχόμενα

Ναυάγιο στη Σάμο: Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι μετανάστες

Αλλάζει ο αρμόδιος υφυπουργός του τουρκικού ΥΠΕΞ για τα ελληνοτουρκικά – Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι;

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...