Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Εγώ το έκανα, μην πείτε τίποτα, είμαι δικός σας» είπε ο Ρουπακιάς…

«Εγώ το έκανα, μην πείτε τίποτα, είμαι δικός σας» είπε ο Ρουπακιάς…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Εγώ το έκανα, μην πείτε τίποτα σε κανέναν, είμαι δικός σας». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Ρουπακιά στον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που τον συνέλαβε αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο αστυνομικός Δημήτρης Κουρέτζης καταθέτοντας ενώπιον του δικαστηρίου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σύλληψη του Γιώργου Ρουπακιά αλλά και την κυνική του ομολογία ότι δολοφόνησε τον άτυχο μουσικό.

«Τον ρώτησα τι έχει γίνει και μου απάντησε “Δεν ξέρω” και αμέσως μετά είπε “Εγώ το έκανα μην πείτε τίποτα σε κανέναν είμαι δικός σας”. Εγώ τον ρώτησα: “Τι εννοείς” και μου απάντησε “είμαι της Χρυσής Αυγής”. “Κύριε δεν είστε δικός μας” του είπα και τον πήγα στο τμήμα».

Στο μεταξύ την προστασία του ίδιου και της οικογένειας του ζήτησε με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του ο αστυνομικός Δημήτρης Κουρέτζης απευθυνόμενος στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

«Ζητώ την προστασία μου γιατί δεν θέλω να υπάρχει κίνδυνος για εμένα και την οικογένεια μου» είπε.

Νωρίτερα, ο αστυνομικός είχε καταθέσει πως πριν λίγες εβδομάδες δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα και στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου «χαράκωσαν το αυτοκίνητο του γράφοντας τη λέξη «μ….». Ωστόσο ο μάρτυρας δεν ήταν σε θέση να κατονομάσει το πρόσωπο το οποίο του τηλεφώνησε και όπως είπε τον απείλησε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο μάρτυρας χαρακτήρισε τον Γ. Ρουπακιά νηφάλιο και ήρεμο.

«Ήταν νηφάλιος , ήρεμος χωρίς να αντιδράσει κοιτούσε μπροστά, ενώ το παλικάρι ήταν αιμόφυρτο λίγο πιο πέρα», είπε χαρακτηριστικά για να ακούσει τον συνήγορο να τον ρωτά «Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν παγωμένος ή σοκαρισμένος;»

«Από την εμπειρία μου, κάποιος που είναι παγωμένος δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Από το τσιγάρο που κάπνιζε και από τον τόνο της φωνής του φάνηκε. «Δεν ξέρω» μου είπε, από αδιαφορία» ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Οι ναζιστές του Κασιδιάρη αναζητούν υποψηφίους – Η μη κοινή κάθοδος της δημοκρατικής παράταξης φέρνει τους ναζί ψηλά στην Αθήνα

Ηλίας Κασιδιάρης – Ανάρτηση στο Twitter μέσα από τη φυλακή: «Νενικήκαμεν»

Άρειος Πάγος: Νέο «όχι» στο κόμμα Κασιδιάρη για κάθοδο στις εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...