Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Να αποφασίσει η Ν.Δ. αν είναι συνιστώσα της ακροδεξιάς

Γεροβασίλη: Να αποφασίσει η Ν.Δ. αν είναι συνιστώσα της ακροδεξιάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία να αποφασίσει αν είναι ένα κόμμα της Δημοκρατίας, του Κοινοβουλευτισμού, του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού ή αν είναι απλά μια συνιστώσα της ακροδεξιάς», αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ενώ καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος έξω από το Κοινοβούλιο.

«Είδαμε τις τελευταίες μέρες να τροφοδοτείται, να διαμορφώνεται ένα κλίμα από αυτούς που παραδοσιακά φλερτάρουν με την ακροδεξιά. Για παράδειγμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο twitter, υπήρχε ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη, να δηλώνει, να λέει ότι οι Πόντιοι θα ζητήσουν την κεφαλή του κ. Φίλη επί πίνακι», σημειώνει η κ. Γεροβασίλη.

«Όποιος φλερτάρει με την ακροδεξιά και τροφοδοτεί το μίσος, τη μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, τελικά γίνεται ο ίδιος θύμα. Επομένως, οι ακροδεξιοί δεν βρήκαν το κεφάλι του κ. Φίλη το απόγευμα και πήραν του κου Κουμουτσάκου», προσθέτει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ν.Δ.: Η κυβερνητική εκπρόσωπος δικαιολογεί τραμπούκους και φασιστοειδή

Απαντώντας, η Νέα Δημοκρατία καταλογίζει στην κυβερνητική εκπρόσωπο ότι «ουσιαστικά καλύπτει και δικαιολογεί τραμπούκους και φασιστοειδή». «Ντροπή!», καταλήγει η Ν.Δ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...