ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σγουρίδης: “Ο Νίκος Φίλης θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός”

Σγουρίδης: “Ο Νίκος Φίλης θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο Νίκος Φίλης θα έπρεπε να είναι πάρα πολύ προσεκτικός στις οποιεσδήποτε δηλώσεις του και να είναι εκείνος που θα εκφράσει την εθνική γραμμή» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο ο προερχόμενος από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ νυν βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ταυτόχρονα χαρακτήρισε ως υπερβολικό να τίθεται θέμα παρουσίας του στην κυβέρνηση.

Ερωτηθείς για τα νέα μέτρα είπε η κυβέρνηση έχει μια πολύ σταθερή πλειοψηφία, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως όλα τα προαπαιτούμενα θα περάσουν και σημείωσε πως ο ελληνικός λαός ήξερε όλα αυτά ότι θα έρθουν στη Βουλή.

«Είναι γεγονός ότι θα πληγούν κάποιοι, αλλά είμαστε σε ένα τέλος εποχής, κάτι καινούργιο θα ξεπηδήσει» κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ένας Γερμανός εμπνευστής των γενοκτονιών που διέπραξαν οι Οθωμανοί

Νίκος Δένδιας: «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ένα από τα μεγάλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τον 20ο αιώνα»

Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Φαραντούρης: «Η Γενοκτονία των Ποντίων δεν μπορεί να αποτελεί πια πεδίο αμφισβήτησης»

Ν. Δένδιας για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «Δεν μιλάμε για νεκρή μνήμη αλλά για μια ζώσα, κραυγάζουσα αλήθεια»

Κύπρος: Στις 19 Μαΐου ο Χριστοδουλίδης αποκαλύπτει μνημείο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Παραλίμνι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...