Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονίζει η μάνα Φύσσα: Δεν πεθαίνω εάν δεν κρεμάσω τον Ρουπακιά

Συγκλονίζει η μάνα Φύσσα: Δεν πεθαίνω εάν δεν κρεμάσω τον Ρουπακιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονίζει για ακόμα μία φορά η μητέρα του δολοφονημένου από τους νεοναζί χρυσαυγίτες, Παύλου Φύσσα. «Δεν θα φύγω από αυτή τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω, απόβρασμα της κοινωνίας», φώναξε η μητέρα δολοφονημένου Φύσσα, πετώντας του ένα μπουκάλι νερό όταν καθόταν μόνος του στο εδώλιο ο χρυσαυγίτης, ενώ η δίκη είχε διακοπεί.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς δεν αντέδρασε σε αντίθεση με έναν εκ των συνηγόρων υπεράσπισης ο οποίος απευθυνόμενος στους αστυνομικούς είπε «θα τη μαζέψετε επιτέλους;»

Οι αστυνομικοί απομάκρυναν την μητέρα του Παύλου Φύσσα από το εδώλιο για να την ακούσουν να τους λέει: «Τι θέλετε εκεί ήρθατε για να τον προστατέψετε; Θα του το κόψω το λαρύγγι να το ξέρετε».

«Ο Γ. Ρουπακιάς ήταν το όργανο ενός εγκληματικού σχεδίου που είχε εξυφάνει η Χρυσή Αυγή»

Νωρίτερα, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής σχολίασαν την κατάθεση του αστυνομικού Δημήτρη Κουρέτζη, ο οποίος συνέλαβε τον Γιώργο Ρουπακιά.

«Ο Γ. Ρουπακιάς ήταν το όργανο ενός εγκληματικού σχεδίου που είχε εξυφάνει η Χρυσή Αυγή», είπαν χαρακτηριστικά οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής υπογραμμίζοντας:

«Η επίθεση έγινε στο πλαίσιο της οργανωμένης δράσης της εγκληματικής οργάνωσης. Η επίθεση από το στέλεχος της αλλά και η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης της ενέργειας από τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο αποδεικνύουν την εγκληματική δράση της οργάνωσης». Ο συνήγορος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκης Μιχαλόλιας, απάντησε ότι θα προσκομίσουν στο δικαστήριο την επίμαχη συνέντευξη προκειμένου να αποδείξουν ότι έχουν παραποιηθεί τα λεγόμενα του.

Οι συνήγοροι , μάλιστα, μίλησαν για θρασύτητα με την οποία δρούσε και δρα μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση αναφερόμενοι και στην χθεσινή επίθεση σε βάρος του βουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου, η οποία αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μέλη της Χρυσής Αυγής.

Όπως υπογράμμισαν από την συμπεριφορά του Γιώργου Ρουπακιά μετά την σύλληψη του όταν απευθυνόμενος στον αστυνομικό του είπε «δικός είμαι , της Χρυσής Αυγής…» προκύπτει η σχέση της Χρυσής Αυγής με την αστυνομία καθώς και η αίσθηση του ακαταδίωκτου που είχε ο κατηγορούμενος.

«Η ελληνική αστυνομία δεν προσπάθησε να αποτρέψει την δολοφονική επίθεση» παρατήρησε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής.

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής υπογράμμισαν ότι από την κατάθεση του αστυνομικού προκύπτει ξεκάθαρα η «κυνική ομολογία» του Γιώργου Ρουπακιά ότι δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα αλλά και η αναγνώριση του φονικού όπλου.

Επιπλέον, θέλοντας να καταδείξουν «την προσπάθεια κατατρομοκράτησης των μαρτύρων» επικαλέστηκαν το γεγονός ότι ο μάρτυρας κατέθεσε ότι απειλήθηκε και ζήτησε προστασία.

Από την πλευρά τους οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων σχολίασαν ότι η κατάθεση του αστυνομικού δεν συνεισέφερε το παραμικρό στοιχείο για να στηριχθεί η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και αναφερόμενοι στην αρχική κατάθεση του στην ανάκριση εντόπισαν αντιφάσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πήρε άδεια για να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

Τaz: «Κακοφωνία στις Βρυξέλλες» για τη Γάζα – Επικρατεί χάος εξαιτίας φον ντερ Λάιεν και Μπορέλ

Οι ναζιστές του Κασιδιάρη αναζητούν υποψηφίους – Η μη κοινή κάθοδος της δημοκρατικής παράταξης φέρνει τους ναζί ψηλά στην Αθήνα

Ηλίας Κασιδιάρης – Ανάρτηση στο Twitter μέσα από τη φυλακή: «Νενικήκαμεν»

Άρειος Πάγος: Νέο «όχι» στο κόμμα Κασιδιάρη για κάθοδο στις εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...