ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Πάνος Καμμένος, Πρόσφυγες, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Εδώ έχουμε ένα φαινόμενο, το οποίο δεν έχει προηγούμενο» είπε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εκτιμώντας ως λύση «την ανταλλαγή πληροφοριών, μέσω των υπηρεσιών όπως το ΝΑΤΟ» και «όχι τον ιερό πόλεμο».
Ερωτηθείς αν υπάρχει πιθανότητα η Ελλάδα να συμμετάσχει σε χερσαίες επιχειρήσεις, απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τονίζοντας ότι «είναι πολυτιμότερος ο ρόλος της Ελλάδας ως εγγυητή της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, παρά ως μέρος του πολέμου».
Ερωτηθείς για τη φύλαξη των συνόρων είπε ότι σε αυτήν «δεν εμπλέκονται οι δυνάμεις άμυνας. Δεν μπορεί μια στρατιωτική υπηρεσία να αναλάβει αλλά, οι ένοπλες δυνάμεις μόνο συνδράμουν».
Επιτιθέμενος στην ευρωπαϊκή πολιτική σημείωσε ότι όλη η παρούσα κατάσταση με το προσφυγικό δε θα ήταν ίδια αν εδώ και τέσσερα χρόνια «η Ευρώπη επέβαλε στην Τουρκία να τηρεί τη συμφωνία που έχει υπογράψει για την επαναπροώθηση προσφύγων».
Απέρριψε κοινές περιπολίες με την Τουρκία λέγοντας ότι «η Τουρκία το επιχειρεί, αλλά αυτό δεν γίνεται».
























































