Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μουζάλας: Μια χερσαία επέμβαση στη Συρία θα αυξήσει τις ροές προσφύγων

Μουζάλας: Μια χερσαία επέμβαση στη Συρία θα αυξήσει τις ροές προσφύγων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οποιαδήποτε χερσαία επέμβαση θα αυξήσει τις ροές των προσφύγων προειδοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλας.

Όπως είπε στο MEGA, μετά τον βομβαρδισμό στο Χαλέπι οι πρόσφυγες ξαφνικά αυξήθηκαν.

“Ήταν οι φοβερές μέρες των 20.000 ανθρώπων την ημέρα”, είπε και συμπλήρωσε πως “εάν κανείς επιδιώκει την οριστική επίλυση του προβλήματα πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος και αυτό είναι καλύτερο να γίνει μέσα από πολιτικές διαδικασίες”.

Για το ενδεχόμενο να ήταν πλαστό το διαβατήριο του τρομοκράτη που φέρεται να πέρασε από την Ελλάδα, ο κ. Μουζάλας είπε ότι αυτό δεν σημαίνει κάτι για την ελληνική πλευρά κάνοντας λόγο για βιομηχανία πλαστών διαβατηρίων ορισμένα εκ των οποίων είναι “εξαιρετικά πιστές απομιμήσεις”.

Παρότι μάλιστα -είπε- η Ελλάδα κατηγορείται από κάποιους ότι είναι ξέφραγο αμπέλι, ο τρομοκράτης που πέρασε “ήταν διαπιστευμένος με όλες τις συνθήκες που η ΕΕ και η συνθήκη Σέγκεν επιβάλλει”.

Διαβεβαίωσε παράλληλα ότι έχουν ενταθεί τα μέτρα ασφαλείας σε πιθανούς στόχους στην Ελλάδα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα. Τάχθηκε υπέρ της εντατικοποίησης των ελέγχων και των μέτρων ασφαλείας, όχι όμως στο να γίνει η Ελλάδα μια φυλακή.

“Να μην καταδικάσουμε πρόσφυγες που φεύγουν για να γλιτώσουν από αυτούς που κάνανε την τρομοκρατική πράξη στο Παρίσι”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί – Το πρόσχημα

Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του

Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ

Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...