ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Πλακιωτάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΝΔ έκανε την ομιλία του στην ΚΟ ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Στην συνεδρίαση δεν παρευρίσκονται οι κκ. Καραμανλής, Σαμαρας και Μεϊμαράκης
Μεταξύ άλλων είπε : “Αποδέχομαι την πρόταση Μεϊμαράκη συναισθανόμενος πλήρως τις ευθύνες και τον ρόλο που απορρέουν από τη θέση αυτή.
Είναι τιμή για μένα να προτείνομαι από ένα στέλεχος όπως τον κ. Μεϊμαράκη που δεν δίστασε να αναλάβει το κόμμα σε μια δύσκολη συγκυρία και να το κρατήσει όρθιο. Την προηγούμενη Κυριακή παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων του κόμματος και της εταιρείας που ανέλαβε τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών είχαμε ένα οργανωτικό φιάσκο που έπληξε το κόμμα και το κύρος της παράταξης.Θεωρώ ότι ευθύνη έχουμε όλοι μας διότι δεν κατορθώσαμε να διασφαλίσουμε την διεξαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών του κόμματος, το να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο είναι ανεύθυνο.
Για τον λόγο αυτό ζητώ από όλους να χαμηλώσουν τους τόνους ώστε να ξεφύγει η παράταξη από το τέλμα και το αδιέξοδο… Δεν ομιλώ ως προσωρινός πρόεδρος αλλά ως στρατιώτης της παράταξης….Να ακολουθηθούν οι καταστατικές διαδικασίες” .
























































