ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των Γερμανών - Ούτε ο πόλεμος, ούτε μία παγκόσμια κρίση
Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία - Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχασε 20 κιλά μέσα σε πέντε μήνες - Πώς τα κατάφερε
Ινδία: Ξάπλωσε στη μέση του δρόμου και αρνήθηκε να σηκωθεί αν δεν την αγκαλιάσει διάσημος ηθοποιός
Ο Γιώργος Κιμούλης ζητά 700.000 ευρώ από Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Να κάνεις ότι πρέπει για να προχωρήσουμε σε εκλογές με σοβαρότητα και ενότητα», είπε ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, προς τον μεταβατικό Πρόεδρο της ΝΔ Γ. Πλακιωτάκη, ξεκινώντας την παρουσίαση του βιβλίου «Έξι προεδρικά πορτρέτα», που έγινε το βράδυ της Τετάρτης σε αίθουσα του υπουργείου Εξωτερικών.
Λίγο νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς είχε πει τις ίδιες λέξεις «ενότητα και σοβαρότητα» στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην είσοδο του κτιρίου, αρνούμενος να απαντήσει σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, ενώ κατά την έξοδό του, παρά τις πιεστικές ερωτήσεις αρκέστηκε να πει, ότι «αυτές οι δύο λέξεις τα λένε όλα».
Αναφερόμενος στο βιβλίο, το οποίο αποτελεί όπως είπε, μια μαρτυρία του συγγραφέα Κ. Χατζηκωστή, ο οποίος έζησε τους έξι Κύπριους Προέδρους τα τελευταία 50 χρόνια, ως δικηγόρος, δημοσιογράφος, εκδότης, τόνισε ότι «η Κύπρος αποτελεί μια πληγή στην ψυχή του Ελληνισμού, αλλά και το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα».
























































