ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης,


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
«Είμαστε πάρα πολύ κοντά σε πόλεμο με το Ιράν», προειδοποιούν Ισραηλινοί ειδικοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για εξαιρετικά άκομψη απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να «δυναμιτίσει το κλίμα και να αποτρέψει την κυβέρνηση να εξασφαλίσει στο Eurogroup την εκταμίευση της δόσης», έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega o υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποστήριξε ότι τον Αλέξη Τσίπρα τον «ενδιέφερε μόνο το πώς θα φύγει από την αίθουσα για να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος».
Η μόνη διαφορά είναι ότι η πλατεία Συντάγματος δεν είναι όπως ήταν πριν τρία χρόνια, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μια φάση πίσω».
Σύμφωνα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «χρέος της κυβέρνησης είναι να μην παρακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την απέλπιδα προσπάθεια που κάνει μονίμως να ανεβάζει τους τόνους».
«Ποιος προκάλεσε την πόλωση;» διερωτήθηκε και απάντησε πως «δεν την προκάλεσε η κυβέρνηση», συμπληρώνοντας πως ο κ. Τσίπρας ήθελε να στήσει ένα μεγάλο σκηνικό έντασης.
























































