ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κ. Μητσοτάκης: «Τον κ. Τσίπρα ενδιέφερε μόνο πώς θα κατέβει στην πλατεία Συντάγματος»

Κ. Μητσοτάκης: «Τον κ. Τσίπρα ενδιέφερε μόνο πώς θα κατέβει στην πλατεία Συντάγματος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης,

Για εξαιρετικά άκομψη απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να «δυναμιτίσει το κλίμα και να αποτρέψει την κυβέρνηση να εξασφαλίσει στο Eurogroup την εκταμίευση της δόσης», έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν χθες στη Βουλή.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega o υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποστήριξε ότι τον Αλέξη Τσίπρα τον «ενδιέφερε μόνο το πώς θα φύγει από την αίθουσα για να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος».

Η μόνη διαφορά είναι ότι η πλατεία Συντάγματος δεν είναι όπως ήταν πριν τρία χρόνια, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μια φάση πίσω».

Σύμφωνα με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «χρέος της κυβέρνησης είναι να μην παρακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την απέλπιδα προσπάθεια που κάνει μονίμως να ανεβάζει τους τόνους».

«Ποιος προκάλεσε την πόλωση;» διερωτήθηκε και απάντησε πως «δεν την προκάλεσε η κυβέρνηση», συμπληρώνοντας πως ο κ. Τσίπρας ήθελε να στήσει ένα μεγάλο σκηνικό έντασης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θάνος Ντόκος για τη συνομιλία του με τους Ρώσους φαρσέρ: «Νόμιζα ότι μιλάω με τον Ουκρανό ομόλογο μου»

Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη

Politico: Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δίνει λευκές επιταγές στον Τραμπ, λέει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τσίπρας

Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% – Η πρόθεση για Σαμαρά

Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» – «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...