ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ - Κοντά στην καρατόμηση;
Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
Το Ιράν προσπάθησε να δολοφονήσει τον γιο του Νετανιάχου
Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμμα. Ο Γιώργος Παπανδρέου βγήκε σε συνέντευξη στο Bloomberg (the Pulse) και μίλησε με φόντο την Ακρόπολη για τις φήμες περί δημιουργίας νέου κόμματος αλλά και για την διαφοροποίησή του στην ψηφοφορία της Βουλής.
Σε ερώτηση για τα σενάρια που τον φέρουν να δημιουργεί νέο κόμμα ο κύριος Παπανδρέου απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι απλώς φήμες. Και να μιλάς για φήμες την Πρωταπριλιά είναι πολύ επικίνδυνο».
Όσον αφορά την καταψήφιση του άρθρου για τις τράπεζες είπε ότι αποτελεί θέμα αρχής για τον ίδιο και θα το ξανάκανε, τονίζοντας πάντως σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ότι στηρίζει την κυβέρνηση και δεν πρόκειται να θέσει σε κίνδυνο την κυβερνητική πλειοψηφία.
Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη:
























































