ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολλοί θα βρεθούν προ εκπλήξεως την επόμενη Κυριακή, αφενός από το ύψος της συμμετοχής και αφετέρου από το αποτέλεσμα της εσωκομματικής κάλπης, ανέφερε σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας. Συνέστησε στους δημοσιογράφους να μην δίνουν βάση στις ανώνυμες διαρροές και σημείωσε ότι η σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή ήταν και είναι καλή.
Εμφανίστηκε αισιόδοξος, ενώ είπε ότι δεν θα μπει σε παζάρια για τον δεύτερο γύρο, αλλά είναι ευπρόσδεκτη η στήριξη από οποιονδήποτε συμφωνεί με το πολιτικό του πλαίσιο και τις θέσεις του για την ανασυγκρότηση του κόμματος.
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η εκλογή θα γίνει αυτή την Κυριακή, σημείωσε ότι σε διαφορετική περίπτωση η ΝΔ θα έχει πρόβλημα και πρόσθεσε ότι έχουν προβλεφθεί όλα τα σενάρια ακόμη και για τεχνική βλάβη.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο συναίνεσης με την κυβέρνηση, είπε ότι “η κυβέρνηση δεν ζητά συναίνεση αλλά συνενοχή” και πρόσθεσε ότι αν η κυβέρνηση δεχθεί το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και αλλαγών της ΝΔ τότε είναι ανοικτό.
Ανέφερε ακόμη ότι έρχεται για να τα αλλάξει όλα στη ΝΔ, ας δυσαρεστηθούν οι βολεμένοι και ότι θα βάλει τέλος στις βαρωνείες και στα κυκλώματα.
Στην Βουλή, εξήγησε, ότι η ΝΔ θα εκπροσωπείται από έναν εκ των αντιπροέδρων που θα οριστούν και ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα διαρχίας ή πολυαρχίας.
























































