Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμίνης: Κίνδυνος σταδιακού εγκλωβισμού μεταναστών στην Ελλάδα

Καμίνης: Κίνδυνος σταδιακού εγκλωβισμού μεταναστών στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν σταδιακά χιλιάδες μετανάστες στην Ελλάδα προειδοποίησε ο Γιώργος Καμίνης, εξαπολύοντας βολές κατά της κυβέρνησης για τη στάση του υπουργείου Άμυνας που δεν παραχωρεί στρατόπεδα για τη φιλοξενία τους.

«Υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουν σταδιακά να εγκλωβίζονται άνθρωποι στην Ελλάδα που δεν έχουν το καθεστώς του πρόσφυγα…. Άνθρωποι από το Μαρόκο, την Αλγερία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές… Δεν θέλουμε οι άνθρωποι αυτοί να βρίσκονται στις πόλεις και να κυκλοφορούν χωρίς βιοπορισμό, χωρίς προοπτική» τόνισε μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Εξακόσιοι Σύροι μετανάστες βρίσκονταν στο Σύνταγμα επί τρεις βδομάδες και η κυβέρνηση ήταν σε παράλυση… Υπάρχουν στη χώρα άδεια στρατόπεδα, ελεύθεροι χώροι. Γιατί δεν ανοίγουν μερικά στρατόπεδα; Ρωτάω και κρύβονται» κατήγγειλε.

«Αν οι μετανάστες παραμένουν για μήνες στις πόλεις θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο» διαμήνυσε ο Γιώργος Καμίνης.

«Υπάρχει στεγανοποίηση των ένοπλων δυνάμεων έχουν παραδοθεί κάπου για διαχείριση και δεν μετέχουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Τι συμβαίνει;» διερωτήθηκε ο κ. Καμίνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl – Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ανεστάλη η απεργία των ταξί – Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12

Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: «Ήχησε» το 112 στην Αττική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...