Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει – Κάνει τη βρώμικη δουλειά των δανειστών

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει – Κάνει τη βρώμικη δουλειά των δανειστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, δηλώνοντας ότι κοροϊδεύει με τις συντάξεις και ότι επιλέχτηκε από τους δανειστές για να κάνει την βρώμικη δουλειά.

“Είναι κοροϊδία το να ισχυρίζεται κάποιος ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις συντάξεων” τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι “θα υπάρξουν μειώσεις συντάξεων και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι”.

Ακόμη εκτίμησε ότι το 2016 μπορεί να είναι ακόμα δυσκολότερη χρονιά και είπε ότι μεγάλο τμήμα της κοινωνίας εξακολουθεί να πείθεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, η πορεία του οποίου “είναι νέα μέτρα, νέα μνημόνια και διάψευση των προσδοκιών του λαού”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέχθηκε από τους εταίρους και την αστική τάξη, που έχουν την πραγματική εξουσία, γιατί μπορεί να κάνει την βρώμικη δουλειά, αν είχαν πάρει τέτοια μέτρα οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν” ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Κουτσούμπας.

Ερωτηθείς γιατί το ΚΚΕ αρνείται την στήριξη σε μια “αριστερή κυβέρνηση”, είπε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τον κόσμο και η πολιτική του υπηρετεί ξένα προς τους εργαζόμενους συμφέροντα. Η συμμετοχή σε μια τέτοια κυβέρνηση δίνει άλλοθι στην αντιλαϊκή πολιτική η οποία δεν διορθώνεται στο πλαίσιο της ΕΕ και της εξουσίας της αστικής τάξης”.

“Ας φέρει ένα φιλολαϊκό νόμο και θα τον ψηφίσουμε. Αλλά δεν θα φέρει” είπε ο κ. Κουτσούμπας προσθέτοντας οτι ο ΣΥΡΙΖΑ “άγεται και φέρεται από τα μονοπώλια και έχει καταστεί εκ των βασικών πυλώνων του συστήματος, με την ΝΔ να διεκδικεί αντίστοιχο ρόλο ως ο άλλος πυλώνας”.

Επίσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κυβερνήσεις συνεργασίας.”Η λύση είναι στα χέρια του λαού που μέσα από την λαϊκή συμμαχία μπορεί να βάλει το στίγμα του στις εξελίξεις και να γίνει ο ίδιος εξουσία. Εκεί το ΚΚΕ θα δώσει το παρών” κατέληξε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη;

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 29 Απριλίου έως 2 Μαΐου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...