ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγορά Κρατικών Ομολόγων, Αθήνα, Ελληνικά Ομόλογα, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Μάριο Ντράγκι, Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αθήνα θα πρέπει να επιδείξει την ισχυρή δέσμευσή της στην υλοποίηση του προγράμματος διάσωσης, προκειμένου η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να μπορέσει να αρχίσει να αγοράζει ελληνικά ομόλογα στο πλαίσιο του προγράμματος αγοράς assets.
Τα παραπάνω αναφέρει σε επιστολή του ο επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, ο κ. Ντράγκι επισημαίνει ότι ακόμη και στην περίπτωση που η ΕΚΤ άρει την απαίτηση της ελάχιστης πιστοληπτικής αξιολόγησης για τα ελληνικά ομόλογα, το πότε μπορεί να γίνουν οι πιθανές αγορές assets εξαρτάται από σειρά άλλων παραγόντων.
Οι οποίες μεταξύ άλλων θα συνδέονται με τις αξιολογήσεις του προγράμματος και θα υπόκεινται σε διάφορους περιορισμούς.
























































