ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, το μεσημέρι της Τέταρτης μιλώντας στο Βήμα fm, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δήθεν φιλοευρωπαϊκό κόμμα, με μόνο του μέλημα να εισπράξει τα λεφτά από την Ευρώπη για να διορίσει γκόμενες και συγγενείς.
«Υπογράφει μνημόνια και ψηφίζει δήθεν και τέτοια, αλλά κοιτάει πώς να εισπράξει τα λεφτά από την Ευρώπη, για να διορίσει γκόμενες, κουμπάρες και συγγενείς και να ενισχύσει έναν άκρατο κρατισμό. Το πελατειακό κράτος που υπήρξε και υπήρχε, θέλει να το κάνει δικό του και όχι να το καταργήσει. Τη διαφθορά και τη διαπλοκή που υπήρξε και υπήρχε, θέλει να την κάνει δική του διαπλοκή και διαφθορά ο κ. Παππάς με τα κανάλια, ο κ. Κατρούγκαλος, ο κ. Σπίρτζης με τις εργολαβίες, ο κ. Φλαμπουράρης με τις άλλες «φλαμπουραριές», όπως είπε και ο αγρότης», είπε χαρακτηριστικά.
Παρεμβαίνοντας μάλιστα στην συζήτηση που άνοιξε τις τελευταίες ημέρες για τον ρόλο του Ποταμιού και την επόμενη μέρα του κόμματος, είπε πως «το Ποτάμι θέλει ευρωπαϊκή Ελλάδα, την οποία έχουμε περιγράψει ακριβώς. Στη Δικαιοσύνη, στην Παιδεία, στην πρόνοια, εκλογικό σύστημα, αλλαγές στο πολιτικό σύστημα στη συνταγματική αναθεώρηση. Τα έχουμε περιγράψει όλα, επί λέξει. Θα πάμε λοιπόν και με τον Μητσοτάκη και με τη Γεννηματά και με ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ και με τους κεντρώους, Διαμαντοπούλου, Γιαννίτση και Φλωρίδη, για να πω κάποια ονόματα. Πασοκογενών που είναι εκτός σχηματισμών, για μια ευρωπαϊκή Ελλάδα. Για να δουλεύει η Ελλάδα ως μία ευρωπαϊκή χώρα. Αυτό το πράγμα, αυτοί το σιχαίνονται»!
























































