ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν σχεδιάζεται καμία νέα φορολόγηση, ούτε για τη ναυτιλία ούτε για τους αγρότες», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Τρύφων Αλεξιάδης.
Ειδικότερα, μιλώντας για τα φορολογικά θέματα, ο κ. Αλεξιάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει σαφή θέση και σχέδιο για το τι θα κάνει το επόμενο διάστημα και δεν υπάρχει plan b. Παράλληλα, επεσήμανε ότι επιθυμία του επιτελείου είναι να προχωρήσει γρήγορα η αξιολόγηση, έτσι ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει ο διάλογος για το χρέος.
Ειδικά για το ζήτημα της φορολόγησης της ναυτιλίας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι βασικό κριτήριο αποτελεί το αν επηρεάζεται ή όχι η ανταγωνιστικότητα της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «’Όποιοι έρχονται και λένε για αύξηση της φορολογίας της ναυτιλίας πρέπει να μας απαντήσουν-αύξηση της φορολογίας μέχρι ποιο σημείο -γιατί αν η φορολογία της ναυτιλίας στην Ελλάδα περάσει από ένα επίπεδο και πάνω που αντέχει η ανταγωνιστικότητά της, τότε εξυπηρετούνται άλλα συμφέροντα και δεν γίνεται με κίνητρο να αυξήσουμε τα δημόσια έσοδα γιατί θα χάσουμε και αυτά που έχουμε». Ταυτόχρονα, ο κ. Αλεξιάδης πρόσθεσε ότι «χώρες αυτές που κατηγορούν την Ελλάδα για ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς, έχουν σε ειδικές φορολογίες ευνοϊκότερες διατάξεις από ό,τι η Ελλάδα».
























































