Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H Ζωή μαγνητοφωνούσε συνομιλίες με τους υπαλλήλους της Βουλής

H Ζωή μαγνητοφωνούσε συνομιλίες με τους υπαλλήλους της Βουλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν χάνει ευκαιρία να απευθύνει τα βέλη της η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η κόντρα των δυο πλευρών που ξεκίνησε από τη στιγμή που διαφάνη η… στροφή της κυβέρνησης και η υπογραφή της συμφωνίας, δεν λέει να κωπάσει.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, αναζωπυρώθηκε με τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση στην Καθημερινή της Κυριακής αλλά και του άρθρου της στο προσωπικό της ιστολόγιο, όπου καταγγέλλει όλα όσαν είχαν συμβεί το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή η κόντρα λοιπόν πήρε  νέες διαστάσεις καθώς το φως της δημοσιότητας είδαν έγγραφα και αναφορές των υπαλλήλων, από όπου προκύπτει ότι η κ. Κωνσταντοπούλου έφτασε στο σημείο να μαγνητοφωνεί υπαλλήλους.

Συγκεκριμένα, υπάλληλος σε θέση ευθύνης βρέθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- πριν από λίγες ημέρες αντιμέτωπη με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής, η οποία έφτασε στο σημείο να μαγνητοφωνήσει τη συνομιλία τους. «Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι η ίδια ηχογραφούσε τη συνομιλία παρόλο που δεν συναίνεσα ποτέ σε αυτό- επισημαίνοντας ταυτόχρονα- το παράνομο της πράξης αυτής», αναφέρει σε έγγραφη αναφορά της με ημερομηνία 19 Ιανουαρίου 2016. Κι όλα αυτά γιατί αρνήθηκε να παραλάβει εξώδικο που δεν απευθυνόταν στην ίδια.

«Επειδή αρνήθηκα να παραλάβω το έγγραφο -διότι δεν απευθυνόταν σε μένα- χειρογράφως συμπλήρωσε το όνομα μου ως δεύτερο αποδέκτη και παρελήφθη με τον αριθμό 472/66Μ/19-01-2016 εσωτερικής αρχειοθέτησης της Υπηρεσίας Γραφείων βουλευτών το οποίο και σας το διαβιβάζω σχετικά» αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο σημειώνει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου της απευθυνόταν «σε υψηλούς τόνους –ασκώντας στο πρόσωπο μου πρωτοφανή ψυχολογική πίεση».
Μπαράζ εξωδίκων κατά των υπαλλήλων
Στο μεταξύ, λίγο πριν εκπνεύσει το 2015, έφτασε -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- επιστολή προϊσταμένης υπηρεσίας της Βουλής με συνημμένο το εξώδικο της κ. Κωνσταντοπούλου, ζητώντας νομική υποστήριξη. «Σας διαβιβάζω την από 23-12-2015 εξώδικη δήλωση, πρόσκληση και διαμαρτυρία της τέως Προέδρου της Βουλής, κας Ζωής Κωνσταντοπούλου και του επιστημονικού της συνεργάτη κ. Κων/νου Ζηκογιάννη, η οποία παρελήφθη σήμερα και ώρα 15.00 από υπάλληλο της Υπηρεσίας Γραφείων Βουλευτών και αφορά ενέργειες μελών της Υπηρεσίας μας, οι οποίες έλαβαν χώρα σε συνέχεια εντολών του Προέδρου της Βουλής», αναφέρει και προσθέτει: «Επειδή ανακύπτει μείζον θέμα για την ορθή λειτουργία της Υπηρεσίας Γραφείων Βουλευτών, καθώς και ζήτημα της νομικής προστασίας των Υπαλλήλων της Υπηρεσίας μας παρακαλώ να μεριμνήσετε ώστε να παρασχεθεί η αναγκαία νομική υποστήριξη».

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακολούθησαν κι άλλα εξώδικα κατά των υπαλλήλων της Βουλής, που κυρίως αφορούν στην «υπόθεση» με τις αλλαγές στις κλειδαριές.

Έρευνα για έγγραφα που πήρε η κ. Κωνσταντοπούλου
Πάντως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να διεξαχθεί επίσημη έρευνα για τους φακέλους και τα έγγραφα που πήρε μαζί της η κ. Κωνσταντοπούλου φεύγοντας από το Κοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...