ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ αγροτών από την Κρήτη και αστυνομικών δυνάμεων έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου.
«Οι σκηνές σήμερα στο υπουργείο είχαν στόχο να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών. Ο πρώτος όροφος του υπουργείου υπέστη ζημιές και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί εργαζομένων», τόνισε.
Ο υπουργός κάλεσε τους εκπροσώπους των αγροτών «να απομονώσουν και να καταδικάζουν αυτές τις ακραίες συμπεριφορές. Είναι κρίμα να προστεθούν τέτοιες μαύρες σελίδες στην ιστορία του αγροτικού κινήματος», υπογράμμισε.
«Για μας ο δρόμος είναι ένας, αυτός του διαλόγου για να επιλυθούν τα προβλήματα του αγροτικού χώρου και αυτόν ήδη τον έχει ανοίξει ο πρωθυπουργός μας», κατέληξε ο κ. Αποστόλου.
























































