ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θέμα κακοποίησης των ζώων από διάφορες επαγγελματικές ομάδες κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεών τους θέτει στη Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αικατερίνη Ιγγλέζη, με αναφορές της προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.
Η κ. Ιγγλέζη, καταθέτει σχετικές επιστολές της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (ΠΦΠΟ) και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνης αναφορικά με την κακοποίηση ζώων στο πλαίσιο κινητοποιήσεων διαφόρων επαγγελματικών ομάδων.
Επισυνάπτει μάλιστα προς τους συναρμόδιους υπουργούς επιστολή με τα σχετικώς αναφερόμενα και τους καλεί να απαντήσουν, να προβούν στις δέουσες ενέργειες και να ενημερώσουν γι’ αυτές.
























































