ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Die Welt, Αλέξης Τσίπρας, Άνγκελα Μέρκελ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν, Τουρκία,


















































Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωvη για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο - Πού θα βρέξει (βίντεο)
Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το προσφυγικό με το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και περικοπών που καλείται να εφαρμόσει η Αθήνα ενόψει της πρώτης αξιολόγησης από τους θεσμούς, συνδέει η γερμανική Die Welt.
Η γερμανική εφημερίδα εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ελπίζει ότι η Καγκελάριος της Γερμανίας θα φανεί υποχωρητική, σύμφωνα με τη Deutsche Wellle.
Όπως επισημαίνει “ενώπιον της προσφυγικής κρίσης ο έλληνας πρωθυπουργός υπολογίζει να επιδείξει υποχωρητικότητα η καγκελάριος στη διαμάχη γύρω από τις μεταρρυθμίσεις.
Ωστόσο, ενδέχεται να απατάται”, εκτιμά η εφημερίδα του Βερολίνου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι εξακολουθεί να ισχύει για τη γερμανική κυβέρνηση η αρχή της χρηματοδότησης έναντι δέσμευσης για μεταρρυθμίσεις.
Επικαλούμενη κύκλους της γερμανικής κυβέρνησης η Die Welt σημειώνει ότι “οι Έλληνες το γνωρίζουν αυτό, γι’ αυτό και δεν ζήτησαν σε καμία συνάντηση με μέλη της γερμανικής κυβέρνησης κάποια συμφωνία τύπου ‘πρόσφυγες έναντι ηπιότερων όρων'”.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχουν πολλές υποθέσεις: “Ότι θα λυγίσει η Merkel, ότι θα υποχωρήσει ο Τσίπρας.
Η καγκελάριος χρειάζεται τη βοήθεια των Ελλήνων προκειμένου να λειτουργήσει το σχέδιό της για την προσφυγική κρίση χωρίς να κλείσουν τα σύνορα εντός της Ευρώπης.
Ο Τσίπρας χρειάζεται πάνω από όλα τη Merkel εάν θέλει να λάβει τον Ιούλιο δισεκατομμύρια ώστε να εξοφλήσει τα χρέη του”, γράφει η Die Welt.
























































