ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ηχηρή παρέμβαση με αναφορά στο θέμα του προσφυγικού και της πρωτοφανούς πίεσης που δέχεται η Ελλάδα, έκανε ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών Πάολο Τζεντιλόνι, με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τζεντιλόνι αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις, και ιδίως στη σύνοδο της Βιέννης, στη στάση της Τουρκίας και στην έλλειψη της πρέπουσας αλληλεγγύης προς την Ελλάδα, υπογραμμίζει:
«Την περασμένη εβδομάδα η Ευρώπη έδωσε την εικόνα πως είναι ένα είδος πολυκατοικίας στην οποία όλοι οι γείτονες διαπληκτίζονται, αλλά στο τέλος φορτώνουν το συνολικό φταίξιμο στον (Έλληνα) θυρωρό.
Παρακολουθήσαμε ακόμη και μια συνεδρίαση με τη συμμετοχή μελών και μη μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να συζητηθεί το τι συμβαίνει στα ελληνικά σύνορα, χωρίς η Ελλάδα να κληθεί να πάρει μέρος σε αυτή.
Θέλω, παρά ταύτα, να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμη μια δυνατότητα να αποφευχθεί η κατάρρευση ενός από τους στυλοβάτες της ενωμένης Ευρώπης, της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών. Αυτή η δυνατότητα βασίζεται σε τρεις ελάχιστες, απαραίτητες προϋποθέσεις.
























































