ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βασίλης Λεβέντης, Ένωση Κεντρώων, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών,


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εγώ βέτο (στη σύσκεψη των αρχηγών) δεν δίνω! Γιατί βέτο κάνουν όσες χώρες χάνουν το παιχνίδι. Τότε πρέπει να φύγει ο κ. Τσίπρας. Αν ζητήσει βέτο καλό είναι να τα μαζεύει. Διότι βέτο, όσοι θέτουν, έχουν χάσει το παιχνίδι της διπλωματίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στην απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών που συγκαλείται την Παρασκευή.
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Βήμα FM”, είπε μεταξύ άλλων, πως «όταν φτάσει η Ελλάδα να ασκήσει βέτο, ποιος χαίρεται, η Τουρκία, οι ευρωσκεπτικιστές, δηλαδή να έχεις σύμμαχο τη Μέρκελ -γιατί τώρα πια, μόνο η Μέρκελ μας έμεινε ως σύμμαχος, όπως ξέρετε- και να θέτουμε και βέτο, είναι κατ’ ελάχιστον ηλιθιότητα. Ελπίζω να μην το έχει βάλει ούτε στο νου του, ο Τσίπρας αυτό, διότι δείχνει, την προεξοφλημένη αποτυχία της διπλωματίας».
Συμπλήρωσε, αναφερόμενος στη διπλωματική τακτική, πως κακώς ανακλήθηκε η πρέσβης από τη Βιέννη και εξέφρασε την άποψη πως υπάρχει κίνδυνος «να μείνουμε μόνοι μας, εκτός Σένγκεν, να μειωθεί η περίμετρος του Σένγκεν, να αποδειχθεί ότι οι Αυστριακοί καλώς έπραξαν που συγκάλεσαν τις χώρες ατύπως και εξωθεσμικά και ότι η Ελλάδα δεν έκανε τα hotspot εγκαίρως, συζητούσε για το ΝΑΤΟ, αν θα μπει ή όχι, επί δύο μήνες, για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο».
























































