ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το «ραντεβού» με τους θεσμούς ανανέωσε για την Κυριακή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, δηλώνοντας μετά την ολοκλήρωση της σαββατιάτικης συνάντησης ότι την Κυριακή θα συνεχισθεί η συζήτηση για τις συντάξεις, καθώς και το χρονοδιάγραμμα των συζητήσεων, καθώς την επόμενη εβδομάδα μεσολαβεί το Πάσχα των Καθολικών, οπότε και αναμένεται να αναχωρήσουν οι θεσμοί από την Αθήνα.
«Έγινε σήμερα συζήτηση για τις συντάξεις η οποία συνεχίζεται στα τεχνικά κλιμάκια. Θα συζητήσουμε και αύριο Κυριακή για τις συντάξεις. Αύριο θα συζητήσουμε και για το πώς βλέπουμε το επόμενο πρόγραμμα των συζητήσεων. Προφανώς επειδή είναι το Πάσχα των Καθολικών και Διαμαρτυρόμενων, θα πρέπει και αυτοί οι άνθρωποι κάποτε να φύγουν και να κάνουν Πάσχα με την οικογένειά τους», δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος.























































