Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Mη μας κουνάνε το δάχτυλο τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου

Μητσοτάκης: Mη μας κουνάνε το δάχτυλο τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με επίθεση για την κατάσταση στην οικονομία αλλά και στο προσφυγικό ξεκίνησε την πρωτολογία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη και διαφθορά.

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Δεν είστε κατήγορος αλλά κατηγορούμενος» και εξέφρασε τη διαφωνία του για τη σημερινή συζήτηση. «Σε κανονική χώρα η λειτουργία της Δικαιοσύνης δεν θα ήταν αντικείμενο συζήτησης στη Βουλή», αφού όπως υπογράμμισε «όλοι σέβονται την ανεξαρτησία των εξουσιών. Αυτές οι αρχές βρίσκονται στον πυρήνα ενός κράτους δικαίου», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εστίασε κυρίως στις οικονομικές εξελίξεις λέγοντας πως: «Ο κ. Τσίπρας θέλει να συζητάμε για τη διαπλοκή, για να μη συζητάμε για την ανεργία, για το προσφυγικό, για τη φτωχοποίηση».

«Θέλετε να κατασκευάζετε εχθρούς για να αποκρύψετε τη συλλογική κατάθλιψη που έχει βυθιστεί η χώρα», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Προδώσατε τα όνειρα όσων σας είχαν πιστέψει. Μη μας κουνάτε το δάχτυλο, είσαστε ο υπεύθυνος για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα σήμερα. Όλοι γνωρίζουν τον λόγο που ο κ. Τσίπρας πήρε την πρωτοβουλία για τη συζήτηση. Και αυτό γιατί θέλει να μεταθέσει την ατζέντα του πολιτικού διαλόγου».

Παράλληλα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι αντιπροσωπεύει το παλιό. «Μαζέψατε στο κόμμα σας τα ορφανά του Άκη» «Οδηγήσατε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Συμβολίζετε την ήττα μία χώρας που θυμίζει σκιά του εαυτού της. Πάει πολύ να μας κουνούν το δάχτυλο τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου που μαζέψατε στον κόμμα σας. Δεν μας κουνάει κανείς το δάχτυλο, δεν χρωστάμε σε κανέναν», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για υψηλές αμοιβές των εργαζομένων

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...