ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι οικονομικοί εισαγγελείς ζητούν με επιστολής τους προς τις χρηματιστηριακές εταιρείες, πληροφορίες για τυχόν αγορές από τους πελάτες τους επενδυτικών προϊόντων στο εξωτερικό, την περίοδο που προηγήθηκε της επιβολής των capital controls.
Ανάλογα στοιχεία είχαν ζητηθεί και στις αρχές του περασμένου Φθινοπώρου και συγκεκριμένα είχαν ζητηθεί στοιχεία για πελάτες των χρηματιστηριακών εταιρειών οι οποίοι είχαν προβεί σε συναλλαγές από το διάστημα 1ης Ιουνίου έως και 30 Ιουνίου 2015, λίγο πριν επιβληθούν οι περιορισμοί στη διακίνηση των κεφαλαίων.
Με νέα επιστολή τους προς τις χρηματιστηριακές εταιρείες ζητούν περισσότερα στοιχεία και διευκρινίσεις για τυχόν λογαριασμούς πελατών τους που συνολικά ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ σε αγοραπωλησίες μετοχών, ομολόγων, αμοιβαίων κεφαλαίων και άλλων επενδυτικών προϊόντων στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ οι έρευνες εστιάζουν στο κατά πόσο τα ποσά που επενδύθηκαν στο εξωτερικό έχουν δηλωθεί και δεν αποτελούν «μαύρο» χρήμα.
























































