ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες μετά και το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές αναφέρθηκε η Όλγα Γεροβασίλη.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «οι μόνοι που ενδιαφέρονται για άμεσες εκλογές, είναι αυτοί που έχουν λόγο να αποτρέψουν τη νομοθέτηση κανόνων για τη θωράκιση της διαφάνειας και του δημόσιου συμφέροντος».
Αναλυτικά, η δήλωσή της:
«Η κυβέρνηση διαθέτει πρόσφατη και ισχυρή εντολή να ολοκληρώσει τη συμφωνία και να διαμορφώσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο για την οικονομία και την κοινωνία.
“Οι μόνοι που ενδιαφέρονται για άμεσες εκλογές, είναι αυτοί που έχουν λόγο να αποτρέψουν τη νομοθέτηση κανόνων για τη θωράκιση της διαφάνειας και του δημόσιου συμφέροντος. Ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός και να μην ταυτίζει την πολιτική του με αυτά τα σχέδια. Πρόκειται για ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα που δεν το πιστεύει καλά καλά ούτε ο ίδιος. Ο τόπος έχει σταθερή κυβέρνηση τετραετίας».
























































