ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βουλγαρία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νίκος Κοτζιάς, Πρόσφυγες, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία σημαντική διπλωματική πρωτοβουλία αναλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών και προσωπικά ο Νίκος Κοτζιάς για το προσφυγικό, βάζοντας στο ίδιο τραπέζι την Αλβανία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία.
Ήδη, βρίσκεται υπό διοργάνωση μία συνδιάσκεψη, η οποία θα λάβει χώρα, στα τέλη Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή των όμορων χωρών και θα προετοιμάσει μία ευρύτερη διεθνή συνάντηση για την περιοχή.
Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Βόσνιο ομόλογό του, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών.
























































