ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολάντ: Με τη Μέρκελ θα βρούμε οριστική λύση για την Ελλάδα

Ολάντ: Με τη Μέρκελ θα βρούμε οριστική λύση για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H κ. Μέρκελ και εγώ θα πράξουμε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να βρεθεί λύση οριστικά. Αυτό τόνισε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, αναφερόμενος στην ελληνική οικονομική κρίση, μετά το πέρας των συναντήσεων που είχε με τη γερμανίδα καγκελάριο.

Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στο πλαίσιο του 18ου Γαλλογερμανικού Συμβουλίου Υπουργών που έλαβε χώρα στην πόλη Metz της Γαλλίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

«Το ευρώ θα μπορέσει να επιζήσει ως διεθνές νόμισμα; Πιστεύω ότι αντισταθήκαμε καλά στις πρώτες επιθέσεις αλλά θέλει ακόμα δουλειά» δήλωσε από τη μεριά της η γερμανίδα καγκελάριος, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου.

Οι δηλώσεις Μέρκελ-Ολάντ έρχονται λίγες μόλις ημέρες μετά το κοινό μήνυμα που έστειλαν η γερμανίδα καγκελάριος και η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ προς την Ελλάδα ότι το Ταμείο μένει στο πρόγραμμα και ότι η διαδικασία της αξιολόγησης δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό σημείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Γερμανία: Άρπαξαν μωρό 3 μηνών από το καρότσι – Εντοπίστηκε νεκρό

Ο Τραμπ υπέγραψε με τον Πεζεσκιάν εκεχειρία 60 ημερών και το παρουσιάζουν ως δήθεν «ειρήνη»

Τραμπ από G7: «Κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν – Αν αποτύχει, επιστρέφουμε στους βομβαρδισμούς»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...