ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα επίθεση στη Ν.Δ. εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο στη λίστα Λαγκάρντ εμφανίζονται και τα ονόματα δύο πρώτων εξαδέλφων του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
«Τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα σχετικά με την παρουσία προσώπων από το στενό οικογενειακό κύκλο του τέως πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας», αναφέρετεται σε σχετική ανακοίνωση.
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλέον ξεκάθαροι οι λόγοι για τους οποίους «η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έκανε τα πάντα προκειμένου η λίστα που περιέχει χιλιάδες ονόματα υπόπτων για φοροδιαφυγή να παραμείνει στο σκοτάδι».
«Η πρακτική αυτή», συνεχίζει, «εκθέτει πλήρως όχι μόνο τις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία. Το ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας που παρείχαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις στους υπόπτους για φοροδιαφυγή είχε και στενά ιδιοτελή κίνητρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα.























































